Jun 6, 2013

Teduhan Kasih


banyak pulak sekarang cerita melayu yang aku minat..tapi kebanyakannya adaptasi dari novel la..yg terkini aku tersangkut kat cerita Teduhan Kasih..huhu..lagi2 ada Adi Putra..salah satu penambah perasa buat aku nak tengok cerita tu..hehehe..sampai rumah je terus bukak TV3 sbb dah pukul 7.00..hee..rasanya ramai dah taukan cerita dia macam mana..kalo tanya pakcik google memang banyakla keluar pasal Teduhan Kasih ni..hehehe..jangan lupa saksikan lakonan Adi Putra, Sherry Ibrahim, Nabila Huda dan lain2..yang part kelakar tu mak dgn anak tu cakap macam nk gaduh jek..mula2 aku tengok apasal kurang *j*r benar anak dgn emaknye ni..lama2 aku tgkkan mcm nk tergelak..diorg ckp jerit2 tapi mcm nk gelak..hahahaha..tp sebenarnya budak2 tak elok tengok.tak baik utk contoh kanak2 yg belum paham lagi dunia..hee..k..chowww.. 



update : semlam episod last cerita ni..kalo tanye review aku pasal drama ni...so so je..mula2 je mcm part menarik pasal kak long tu...hee..iffa pulak sopan giler...ckp lemah lembut benar...lemah aku tgk...hehe..adi putra pun biase2 je...so mmg so so jela drama ni..mendatar je...tak de gimmick..hahaha..pastu cliche..dh boleh agak ending...hee..asal bahagia je mengandung ye....hehehe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting