Mar 13, 2013

Getaway..


hihi..sekali sekala berjalan..bawak anak2 mandi-manda..ni 2nd time pergi..hihi..sebelum ni g dgn ofis lame..ade wat teambulding kt situ..masa tu pulak aku tgh mengandungkan Dhia..dl bertiga kali ni pergi berempat..hihi..act benda ni dah lame aku draft..hehe..so..br nk sambung & publish!haha
dapat promosi kt streetdeal.my RM168 utk 2 org..hehe tu pun lepas baca blog dr Pn Moon..hehe..tq Pn Moon..mula2 mntk permission dr husband dl..tunjuk kt husband die kate wow!hihi..setuju la maknenye tuuu..hihi..tp kalo korang nk beli ni kene la tgk syarat2nye dl..baca betul2 apa kondisinye..



so..kitorg pun dh settle dgn promotion gold coast ni!br tringt nk update..hee..nila antara gambarnye..tujuan kami pergi kesana sebab nk bwak zafran n dhia main air!zafran dh makin berani masuk air..tetapi Dhia lg sungguh berani..hehe..sekarang pun die bkn nk berjln tetapi berlari..ahakss..pastu tak nak org pegang pulok tu..aiyooo...

   
br sampai..dalam bilik..huhu..snap2..

 ptg...mandila..ape lg..hihi..saat2 yg ditunggu2!!tu ms malam zafran berendam dalam jakuzi..
tak sempat ibu ayah merasa...ooopsssssssss..hee

keesokan harinye..hihi..pg brekfes..pastu p mandi lg..tu ibu berangan amik gambar sendiri sebelum balik..keskeskes

* nk try kupon ni?caranye register dl kt streetdeal..pilih yg iklan yg berkenan dihati then byar online ka kad kredit ka..pastu t die email la maklumat lanjut beserta dengan no voucher..tp nk beli tu korang tgkla dl syarat & peraturannya..kalo dok..jgn mare haaa..hewhewhew

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting