Jan 9, 2013

Drama : Adam dan Hawa


Sekarang orang tengah menggila tengok cerita Adam Hawa kan termasukla aku..hee..aku follow episod dia dari 1 sampai sekarang 79..semuanya 80 episod..tengok kt tenet je..kt rumah takde Mustika HD.memang bes drama ni lagi2 ada Aaron Aziz...erkss..Nadiya Nissa berlakon pun memang bes.sape yang pertikaikan die berlakon masa mula2 memang tak patutla..takkanlah nk harapkan muka cantik je..Nadiya Nissa pun cantik ape.berbakat pun ye..hee..

Sinopsis Adam Hawa ni diadaptasi dari novel Aisya Sofea mengisahkan Adam Mukhriz (AA) seorang pilot telah ditangkap khalwat dengan Ain Hawani (NN) yang dirancang oleh Dee (Anzalna Nasir). Tapi Ain tak suka dengan Adam sebab Adam playboy dan dia tak nak kahwin sebab dia bercita-cita tinggi dan masih budak lagi masa tu lepasan SPM..lepas dah nikah free tu Ain dapat sambung belajar kt Australia..so dia bawakla diri ke sana pasal dia tak leh terima die terpaksa kahwin dengan Adam..kat sana Ain jumpala dengan kawan baik die dengan Azie & Johan..nak cerita lagi?Tengoklah Adam Hawa online..sonang sajo..hee..Bes gilak drama ni..hee

8 tahun Adam tunggu Hawa..sabar betul Adam Mukhriz ni..beskan novel Aleesya Sofea ni..

Nota kaki:kenapa drama series ku asik aaron aziz je..hehe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting