Jul 12, 2012

Houses Lighting Puchong


Salam 1Blog,

Hee..lama dah tak update kan?sibuk dengan kursus & buat report..ekeke..oh ade satu lagi sibuk..sibuk nak cari barang untuk rumah baru..yeah..setakat ni yang pasti adalah grill, lampu & kitchen kabinet. Kitorg memang budget giler-giler la untuk semua barang ni, yang mane perlu saja kami masukkan,yang tak penting sangat tak perlu..yela..takkan nak abiskan semua..kang tetiba ada emergency mane nk cekau duit kan?uhuk..kene pk jugak backup.benda yg lain2 bole buat pelan2..hee..minggu lepas kitorg p cari lampu..dalam 1K lebih ler gabak..huhu..tu blm lagi cari lampu pendaflour biase utk toilet..huhu..lampu untuk ruang tamu tak dapek lagi cari.kat kedai tu lame gak memilih design yg ade..tgk yg ni ok..yg ni tak ok..haha..dh lame sgt..beli jela dl yg dipilih..hihihi..sempatla aku snap gamba kt kedai tu..sonang yo nk g kedai tu.tak susah pun..lepas tol LDP dari putrajaya masuk simpang kiri yg ketiga kalo tak silap.kedai tu tepi jalan jek..hihihi..tp jangan pulak terlepas pergi ke flyover..hehehe..memang banyak sangat lampu.harga pun berpatutan..uhuk..kalo nk tambah watt lagi tambah dlm RM10 kot..huhu..sape g sana..excersice la ye kepala dongak ke atas smbl petik2 suis..

ni lampu nk letak tangga..ahakss..tp ni bkn pilihan design ku..hee


ni untuk ruang tamu..eh tp bkn pilihanku...kakaka

ni org yg entertain kami..hee..cik abe pun tak tau nk pilih mane..dh rambang mata..kakaka

budak ni pun sempat nyelit tak pkai seluar tu pkai pampers je sbb seluar bocor..
die minat lampu angry bird..dok petik suis kt situ jek

ramai orang kan?ramai kan..dari Johor pun mai..huhu..
oo..kipas tak pulak amik gambar..harga kipas pun berpatutan..kitorg beli 2 kipas je..satu kipas yg dengan lampu tu..satu lagi kipas takdak lampu...heee..jadi kesimpulannye memang berbaloi2la p sini..heee..

update : kat sana kedai baru bukak pun memang dh ramai org..design pun cepat berubah..huhu..service kedai ni pun bagus.t ade pekerja dia yg entertain kita..pastu dh siap pilih barang..cek barang semua sebelum bayar.nak bayar pun kene ade nombor..hihi..sistematikla kedai dia..;)..thumbs up!

2 comments:

HEMY on July 13, 2012 at 9:17 AM said...

aku tau ada kedai murah kat puchong..tp tak tau nk gi camne..last2 aku bli dekat2 bngi tu je..then tk amek tau rega tempat lain takut nyesal..hahah

bli 2 je kipas?aku ari tu beli 8!!!

zurainah on July 13, 2012 at 2:52 PM said...

mule2 pun kitorg pun tak tau..tp tnye2 org..tgk kt blog..hehe..eh kt bangi tu murah x?yg sebelah petronas tu ke?haah 2 je setakat ni..lain2 tu pkai kipas bwah je kot..tgkla dl camne..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting