Jul 24, 2012

Cuti Sementara


Salam semua,

sementara ni masih dalam mood perpindahan rumah..dah pindah rumah dah 1 Ramadhan aritu..tapi barang masih bersepah lagi..penat gile pindah..huhu..nasib baikla adik beradik ipar duai tolong..kalo takde diorg tak taula nk cakap camno..terharu pun ade gak mak ayah mertua semua ada..cuma mak aku jela yang takde kt sini..sedih gak..mak aku dok jauh..huwaaa..mak nak balik!rindu mak!eceh tetiba..hehe..tak sabar nk balik jumpa mak..=)..so sementara ni blog dalam mood cuti..aku rasa penat giler dengan grill yang tak dipasang lagi..td br je hubby mes bgtau org tu pasang malam ni..harap2 betul la..jangan janji tinggal janji je..tula janji org melayu..kite nk tolong org melayu..tapi org melayu sendiri wat macam ni..aish..sabar jela..lagi2 dalam bulan pose ni..kitchen kabinet lak 31/7 ni baru pasang..sebab apa kitorg pindah awal??

1) nak elak kene byar sewa untuk bulan depan psal bln 9 dah kene start bayar loan rumah..takkan kitorg nak kuarkan duit banyakkan..so nk jimat pindah cepat2la lg senang.
2) kalo pindah lepas pose.confirm orang semua sibuk nak raya..tu pun seb baik abg ipar shafiz ada lori sendiri..sewa dengan dia jela..kalo tak..susah jugak nak cari lori time2 camni lagi time2 pose.
3) elok je kitorg pindah..penyewa baru pun beranak (adik akk jiran sebelah je..) tp semalam dapat tau kembar yang dikandungkan sorang je yg idup..arap baby yang selamat tu akan sihat walafiat..AMIN..mintak tolong doakan ye kawan2..
4) sbb aku pun tak sabar masuk rumah baru..ekeke...tp kitorg takdela renovate cm org lain..psang plaster siling, extend dapur dll..kitorg just psang kitchen kabinet n grill je..tingkap pun takde langsir lg..hihi..yg ade sliding door je sbb dah takde duit...mane yg bole hold dl kitorg jimatkan dl..huhuhuhu

okla tu je..aku membebel.hihihi..oh yeah..apa2 pun Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..dalam sibuk2 pindah tak sangka dah 4 ari kite berpose..harap2 dapatla pose penuh lagi tahun ni...AMIN...ekekekeke..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting