May 10, 2012

Nestle' 100 Years


Anakku & Ice Cream Nestle
Kerana sayangkan anak,dituruti kehendak anak.Setiap ibu bapa memang begitukan?Kasih sayang terhadap anak memang tidak berbelah bahagi.Begitu juga kasih sayang kami terhadap Nestle Ice Cream, memang best!superb!hehe.Disebabkan anak minat dengan ais krim Nestle, kami ibu bapa pun terpengaruh dengan anak kami.Bila dah beli aiskrim tu, teringat-ingat bila nak makan ais krim..hihi.Pelbagai perisa sekarang,tapi yang aiskrim yang paling menarik perhatian anak kami adalah aiskrim Mat Kool Banana Split.Nak makan aiskrim ni pun ada caranya tau!Mula-mula buka pembalut aiskrim, kemudian dikupas kulitnya terhasil la seperti bentuk pisang.Itulah yang menarik minat anak kami,kemudia apa lagi, setelah dikupas jilat la aiskrim tersebut dengan enaknya.fuh memang marvellous.
So..tunggu apa lagi, korang boleh hantar cerita-cerita  menarik korang ke Nestle' 100 Years..;)..Korang leh tweet, amik gambo or wat karangan macam aku...hehe..;p dan menarik juga hadiah yang ditawarkan tauu!!$$$$ oopss RM..RM..hehehe.

 Sumber dari pakcik google

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting