May 31, 2012

Ainur Mardhiah 5 bulan


 Ainur Mardhiah 5 bulan :-
- paling utama letak tak sampai 5 minit dah nangis mintak dukung
- agah-agah nak dukung bukan main suke lagi dia...hehe
- makin kerap meniarap pastu pusing 180 darjah
- 2 3 hari ni tido pukul 4 pagi, sama dengan abangye..abangnya pun time2 camtu barula baik dengan adik..layan2 adik..yela.konon2 amik hati ibula tu dia sbb tido lambat..hehe
- manja dengan ayah
- suka garu muka sampai sekarang lagi2 bile kuku panjang..lagi sedap dia menggaru..aish.abis  calar-balar muka
- bulan depan Dhia dah leh makan..yeay..tak sabar nk wat solid food utk Dhia..=)
           **********************************************************************
Lirik Ainul Mardhiah;Unic;http://liriknasyid.com

Dirimu pembakar semangat perwira
Rela berkorban demi agama
Kau jadi taruhan berjuta pemuda
Yang bakal dinobat sebagai syuhada'
Itulah janji pencipta yang Esa

Engkaulah bidadari dalam syurga
Bersemayam di mahligai bahgia
Anggun gayamu wahai seorang puteri
Indahnya wajah bermandi seri
Menjadi cermin tamsilan kendiri
Untuk melakar satu wacana
Buatmu bernama wanita

Ainul Mardhiah
Kau seharum kuntuman di taman syurga
Menanti hadirnya seorang lelaki
Untuk menjadi bukti cinta sejati

Oh Tuhan
Bisakah dicari di dunia ini
Seorang wanita bak bidadari
Menghulurkan cinta setulus kasih
Di hati lelaki bernama kasih


3 comments:

♥naematulsaadahismail♥ on May 31, 2012 at 11:17 AM said...

kak ina...debobnya dhia..berapa kg ni?semangat..seronok tgk.. paling best ada ank dara,kalau start nangis terus volume paling tinggi..susu xleh lambt..hehe..akak fully bf ka

HEMY on May 31, 2012 at 12:25 PM said...

smpi skang anak aku tu, aku je yg potong kuku...mak dia tak penah lagi

zurainah on June 1, 2012 at 9:54 AM said...

naem:memang debob..hihi..kuat nyusu..aritu timbang 6.8kg tak silap.tak taula skrg..hehe..akk gagal utk fully fb..sedih gak rsnye..=(.tapi akk pam jugak ari2 asalkan ade susu ibu utk Dhia.

tabu:erm..aku rs setakat ni yg plg bnyk potong kuku Dhia pun shafiz..ahakss..aku adela dalam sekali dua..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting