Apr 18, 2012

New Place..New Env


yeah..untuk pengetahuan semua,aku dh berpindah ke ofis baru..hukhuk..bende ni dah berkuatkuasa masa aku cuti bersalin haritu..so naik keje mcm terkejut lak dok jauh tercampak..hihi..tapi takpela dapat pengalaman baru..hehe..kalo dok tempat lama kita wat bende yang sama..tak berkembang..betui dok..at least dapatla sikit ilmu baru..hihihi...hmm..tp  kat sini semua orang IT..so nk kelentong2 sikit tu payahla..haha..;p..partition semua dah siap..cume power plug tu la tak de lagi..so kami 2 3 orang dokla dalam bilik miting dulu..seb baikla aku ada laptop..huhu..mintak kt tuutt....cam tak kasi je..so malas dah nak mintak banyak kali..patutnye paham2lakan kenapa aku mintak..ish3..dh.stop.citer psal lain.hihihi..so azam ku tahun ni harap2la dapat anugerah pekerja cemerlang??eh??tetiba lak?berangan??hahaha..takdela saje berangan2..ekekeke..manela tau angan2 menjadi kenyataan..hihi..at least nampakla jugak aku ada kt sana kan..walaupun mmg selalu nampak..hihihihi..takdela gurau saje..ok..berbalik kt ofis baru ku ini..agak suseh gakla nk cari port makan..hihi..paling dekat pun kt atas ni ha...tp kdg2 bosan gak..ikutla diorg makan kat luar..jauh sikitla..hehehe..tasik ke..mamak ke..hihi..okla tu..kt sini pun stafnye tak ramai..adela dalam 10-12 orang..hehehe..kt sini orang selalu gak datang..sebab ada park server kt sini..heeee..dalam ramai2 org park server tu tak sangka pulak terjumpa kawan lama..heee..tu jela nak citer..tak de apa yg menarik pun wat masa ni..aku tgh belaja dgn senior...skrg ni belaja je la kejenye..tugas tak dapat lg...huhuhu..kla...daa..nk p belajaq..ngehngehngeh

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting