Dec 28, 2011

Semoga berjalan lancar


Hmm...hari ni baby belum keluar lagi..baby nak keluar tahun baru agaknya..Dr. bagi lebih 9 hari..sampai 05/01/2012..kalo tak keluar jugak..sila serah diri ke hospital..uhuk3..tapi harap-harapla sakit masa tahun baru t..bole tak camtu?hehe..apa-apa pun semua ketentuan Ilahi..tapi harap-harap janganlah lambat sangat (mohon doakan ye)..risau jugak baby lama-lama dalam perut..kang terberak ke apa ke..adoaiii..tapi don't worry..hari ni baru lambat sehari..ada 8 hari makcik leh kira ye..hehe..sebenanya nak cerita pasal rumah..lama dah kan tak cerita-cerita pasal rumah..hmm..belum siap lagi..haritu kata bulan 12 ni kan..pastu ada kekangan-kekangan yang tidak dapat dielakkan seperti hujan dan lain-lain..developer tu kata maybe siap dalam bulan Februari..kalo betul bagusla..dah alang-alang cuti tiga bulan..bolehla packing apa yang patut..masa tu dah tentu-tentu aku dah sihat..hehe..InsyaAllah..harap-harap gitula..apa pun kita merancang, Tuhan yang tentukan..;)..hubbyku lagila tak sabar nk pindah..macam-macam plan die nak wat..nak bercucuk tanam la.nk wat kolam udangla (haha..yang ni berangan je)..adalah tanah sekangkang kera..bolehla buat aktiviti sikit..tidak bermalas-malasan seperti sekarang..(oooppsss..terkantoi sudah..haha)..baru-baru ni g tengok lagi rumah.banyakla jugak progress..siap g ofis pemaju tu..tanya-tanya..hikhik..(hubbyku la yang paling excited)..so apa lagi..aku pun snap la gambar rumah..hehe..syukur alhamdulillah..;)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting