Oct 27, 2011

Zafran Dan Ibu


Nak cerita serba sedikit perkembangan zafran setelah 2 tahun 2 bln 22 hari..hihi..:-

1-Dah pandai ikut apa yang kita cakap, so as a parents haruslah jaga tutur kata..hekhek
2-Pandai nyanyi twinkle twinkle star versi pelat..hehe
3-Pandai kira 1 2 3 tapi lompat-lompat la pastu alif terus ta..haha..ba tertinggal
4-Selalu berebut ipad dengan ibu ayah-selagi ibu ayah tak pegang Ipad..lagi tula dia tak pegang..pas ibu ayah pegang..barula die sibuk nak main..aish..aish.
5-Makan pun dah berselera skrg..favourite:aiskrim-bila dengar bunyi motor aiskirm je..aikim!aikim!hee..tapi takleh selalu makan sayang..awak tu batuk..heee
6-semalam g Jusco g tempat kanak-kanak terus menonong lari ke tempat mainan..tinggalkan ibu ayah kt belakang..tak larat ayah nak kejar nak oi..letih..hihihi
7- dah pandai cakap and tunjuk anggota badan..heee.tapi pelat jugekla

Perkembangan ibu sekarang 31 w:-

1-Makin tak larat nak bangun..hahaha...ngada-ngadakan..tapi kugagahkan jua diri g kerja..hekhek
2-Bangun pagi je sakit belakang,punggung..rasa cam susah nak angkat purut ni..huhuh..;p
3-Selera makan cam biase je.;P
4-Buat kerja sikit dah mengah..tap semalam berjayala jugakla kemas umah dengan bantuan husband..hee..al-maklumla..nak sambut baby baru..kasi habuk2 hilang.hahaha
5-InsyaAllah pantang kat sini je..mak mai sini.sbb shafiz kata kalo saya pantang kat JB,zafran tinggal dengan dia..terus meleleh mata I dengar..mane boleh..satu hari tak tengok zafran pun dah rasa rindu..huhuhu..sayang anak ibu..so dokla kat serdang je.hehe.Mak!terima kasih..nak tolong jaga anakmu ini hingga sihat t..hee
6-Cuti bersalin tak sure lagila nak amik berapa hari..70 hari kot.save untuk anak yang akan datang t..haha.dah berangan..;p..tapi tak sure lagi la camne.cuti lama-lama cam boring jugakkan..heeee..tapi lama pun apa salahnya..harharhar

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting