Oct 10, 2011

The Biggest Book Sale in the World!


Walaupun saya bukan pembaca buku yang tegar.tapi teringin jugak pergi kesana.hihi.ajak hubby g sana semalam-Ahad, 9 Oktober 2011.first time pergi ni..ekekeke..tapi seronokla layan zafran.bawak dia pergi tempat Children..memang terujala dia.tengok,pegang,tengok,pegang.Semua buku dia suka.budak-budak kan suka tengok buku warna-warni.hihihi.lagi satu dekat dengan rumah kitorg.memang besla.cuma aku cepat rasa letih.haha.beli 5 buku termasuk puzzle cuma RM75.memang murah gilerrr!hubby pun kata wow..murahnya.kalo ada lagi tahun depan..hopefully buat kat sini jugakla!hehehe..


ni layan anak sebenarnye..hehehe..Pelbagai jenis buku ada tapi semua in English la yee..;)


Sedikit info nak pergi kesana;
-   Tempat : MAEPS Serdang (ala..kt tempat MAHA tu dulu).
- Parking kereta then naik tram yang disediakan.Jangan risau..free sahaja dan tram banyak disediakan.sentiasa ada je..
- Kalo taknak sesak pergila awal
- Kalo rasa memang nak shopping buku banyak bawakla beg ke..even troli beg pun bole..ekekeke
- Pesta buku ini bermula 7-16 oktober 2011 (9.00 pagi -9.00 malam..rasanyalah..)
- Jangan lupa bawak duit secukupnya..tapi pakai kad kredit pun boleh..hihii
- Tu je kot..!Selamat bershopping buku!


2 comments:

Liz Rohaizat on October 11, 2011 at 9:47 AM said...

best kan pegi sana? rasa nak borong banyak.

btw, ia start pada 10 pagi dan berakhir pada 10 malam

zurainah on October 12, 2011 at 7:50 AM said...

hehe..betul3..ohyeke kak?thanx for info!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting