Sep 30, 2011

Apa nak cerita ya?


Cerita 1
salam lama tak updatekan..takde idea..oh semalam ade firedrill kt fak ni..cam teruja lak tengok..bila diorg buat macam betul-betul2..hehe..ada ambulans.kereta bomba..betul-betul tau!tak tipu..ekekeekek..konon-konon ada staf yg cedera..siap bawa masuk ambulans lagi..ekekeeke..kelaka tengok pun ada juga..huhuuhu..apa-apa pun bagusla semua orang keluar bila dengar bunyi loceng..maknanya diorg alert la tu..hihihi.bagus3..

Cerita 2
My pregnancy sekarang dh 27 weeks dah nak masuk 28 weeks..huhu..tapi sejak akhir-akhir ni hidung saya selalu berdarah..hukhukhuk..risau gak tapi bila search kat pakcik google tu adalah simptom alahan pregnancy..fuhh..lega makcik.hukhukhuk.duduk lama-lama sekarang pun sakit punggung..apatah lagi berdiri dan jalan.huhu.apa pun tak bole!tapi tak bole..kene rajin berjalan biar senang beranak..ekekeke..cam zafran dulu lambat tiga hari terus g Fak Kejut exercise jalan dgn husband and mak..hehe..esoknye terus keluar tanda.Alhamdulillah.kali ni tak taula camne..orang kata lain anak lain cara.Semoga dipermudahkan semua.dari sebelum bersalin..selepas bersalin..menyusukan anak..InsyaAllah.harapla berjalan lancar.dah tanam azam nk cuba fully BF jika diizinkan Allah.Ya Allah permudahkanlah rezekiku, anak-anakku dan suamiku.Amin.=).

Cerita 3
kalo dapat keluar baris lagi bagus.tunggu jela keputusan dari big big boss.kalo tambah lagi bagus.takyah aku banyak songeh.lagi bes..ikut je cakap bos!mesti pelikkan apa yang aku maksudkan..biarla Hanya Allah dan aku sahaja yang tau.=)

Cerita 4
semalam satu malam zafran susah nak tidur..tak tau la kenapa..nk solivite pun nangisnya berjela-jela..ingatkan nak ape..aish..pastu nk aiskrim la..zafran macam nak bende sejuk-sejuk.bila hisap puting..dia nangis macam sakit kat gusi..huhuhu..tu yang dia lagi tension agaknye..ibu ayah lagi tension abg oiii..nak tidur..sok nak keje..abang ni tak kesian ke kat ibu ayah?memang menguji kesabaran betul..uhuk.uhuk..bila tengok gusi cam tak de apa-apa..ke kitorang tak nampak..hihi..kalo camni lg bawak klinik la nampaknye..penat ibu abang sayang oiiii..huhuhu..semalam ada gak letak ais..dia senyap sekejap.memang bengkak kot gusi kat dalam tu..ekekeke

Okla..tu je la cerita setelah berminggu-minggu buat dek dengan blog ni sebabnya takde idea nak tulis apa..=P

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting