Aug 3, 2011

Salam Ramdhan


Salam,

Rasanya belum terlambat lagi saya nak ucapkan Salam Ramadhan buat semua muslimin & muslimat. Alhamdulillah bertemu lagi ramdhan kita kali ini.Moga Ramdhan kali ini lebih memberkati kita semua.Semalam sahur..lepas sahur tu g la mandi + nak amik wuduk..time membongkok tu tetiba uwek..uwek..semua yang dimakan time sahur keluar begitu sahaja masa kat umah mak..waa..dugaan..cerita kat husband..husband kata kalo tak larat boleh buka..tapi sayangla nak buka.hee..takpela teruskan jua perjuangan puasa walaupun musafir sebab kitorg on dway dari JB kt TK..hee.Alhamdulillah harini dah masuk hari ketiga umat Islam berpuasa..sekejap jekan rasanya..=).InsyaAllah tahun ni saya & family beraya di JB..tahun ni turn JB..hehe..baju husband + anak dh siap-siap beli sebab husband kata t saya tak larat nak shopping2..hehe..padahal bole je bang..hee..cuma baju saya jela t dekat-dekat raya baru nak cari..al-maklumla t takde size...hee..makin berkembang la t nampaknyaa!

Source from googled image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting