Aug 23, 2011

Iftar di Mana?


arini saje nk letak gambar-gambar makanan..huhu..nampak minggu ni kitorg tapau jela..ingat nak beli lauk, tapi husband kata tak payahla..nak balik kampung.cuti lama..minggu kita tapau jela tak pun cari kat PARAM ke..hihihi..oh arini ada makan free kt ofis..berbuka puasa di ofis..bes..bes.nasi beriyani ada, ayam beriyani ada, kambing beriyani ada, satay ayam, satay daging..wow!banyak gile menu..heee..oh ahad lepas berbuka di Pappa Rich Bangi, ingat nak makan kat satu kedai ni..sekali pergi sudah full maa sebab semua dah reserved..wow..sebelum ni pernah sekali makan kat situ..memang sedap!hee..zafran suka mashed potato dia.takpela,lepas raya pun bole pergi lagi..hee..ni la antara makanan yang diorder semalam..nampak sedap roti kat Pappa Rich tu, tapi takpela untuk mengenyangkan lagi perut maka ku memilih nasi.......heee


 





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting