Jul 25, 2011

Cuti-cuti minggu Di Port Dickson N9


Minggu lepas..tetiba je hubby ajak jenjalan..jom g PD!hahaha..padahal dah lame saya dah lama cakap dengan hubby nk p PD..saje je jln..terus search kt tenet..cari hotel plus tanya member..hehe..tak lame pun..g pg Sabtu..Check in.sok pg Ahad balik dah..brekfes free utk 2 orang..biasela tu kan..heee

tp sebelum bertolak ke PD..teman ibu g tgk adik dalam perut dl...hehe..waa.bes tgk adik..mule2 zafran nangis
sbb die ingt Dr. nk cek dia..hihihi

 ni kt Teluk Kemang..tgkla aksi zafran main air...huh..jangan harap!takut betul air dia..melalak takmo dok situ..takmo bukak selipar sbb geli-geli..hihih..zafran..zafran

haa..ni pantai kt Hotel..khas utk yg dok kt Hotel..bersihla..terjaga dari sampah 'masyarakat'..hahaha..yang kat sini zafran takdela geli sangat bukak selipar..Pembersih betul anak ibu ni!haha


ni zafran gembira main pasir, tapi takmo main air!


ni hari Ahad pagi-17 Julai 2011..zafran belum mandi lg..hihihi..lepas brekfes ni..melantak abis apa yang ada..huhuhu

ayah & zafran tunggu kat bawah hotel..Ibu g toilet sat..hee

Aksi kami bertiga...huhuhhu

pastu..jalan-jalan lagi kat pantai..kalo zafran tak takut air..dah lama ibu n ayah berendam dalam air bersama zafran..huhuhu..last pic..dh nak balik!


p/s:Apa-apa pun enjoy gak g sini..cuma nk cari makan je tu..tak tau mana yang sedap..lupa nak tnya orang PD..huhuhu

2 comments:

mama akid on July 25, 2011 at 4:00 PM said...

wahh g senyap2 eh..tak mo ajak pun...nak ikut gak...

zurainah on July 25, 2011 at 4:08 PM said...

huhu..ala..k.ngah..ni pun last minit nye planning..next time kite g ramai2 ek..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting