May 16, 2011

Selamat Hari Ibu...Ibu..=)


zafran sayang Ibu..Ibu tahu...sebab ibu yg tuliskan..kan..kan..hee..aritu bawak zafran pergi Jusco ms weekend..mak aih..nampak barang je...Nak!Nak!Nak!..semua zafran nak..adoiaii..Ibu Ayah kelaka tengok gelagat zafran..Ibu Ayah buat kesimpulan zafran ni dah lama tak keluar jalan-jalan ni..tu yang excited semacam..hahahaha..mmg pun...pastu masa nak balik Ayah belikan 2 aiskrim Mcd..satu utk Ayah.satu lg zafran share dgn Ibu...huhu..tapi bertuahnya ankku seorang ini..tak kasi Ibu pegang aiskrim tu..nak pegang sendiri..!!Ibu mintak sikit pun takmo kasi..aiyooo..terpaksala Ibu jilat sikit-sikit aiskrim tu biar tak cair..huhu..zafran..zafran..kalo mmg dia suka makanan tu..org lain die tak kasi even Ibu dia..huhuh..


satu lagi g Mines lak baru-baru ni..tengok Ayah main bowling..mak aih..terlompat-lompat lagi kt bowling Mines tu..adoiyai..semua org gelak tengok telatah die..lompat sana..lompat sini..adusss..pastu balik tdo..sekejap2 bangun nangis..penat la tu...huhu..zafran..zafran..sekarang ni dh pndai sebut one,two,tee,po,pai..hehe...tp laju2 la..kelaka betui dgr...kihkihkih

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting