Apr 9, 2011

~First Give Away 2 Tahun Bunga Kat Taman Teman~


Oh..terima kasih kepada Cik Tk kerana telah mengetag saya untuk membuat GA ini.First time buat ni..excited tengah nak buat ni..ekekekeke..rasanya belum lambat lagikan sebab tarikh tutup 10hb April 2011..hehe..sempat lagi la ni kan?kan Tuan Punye Blog Bunga Kat Taman Teman?


Syarat-syaratnya adalah seperti Cik Tk (Cik Tk..I copy n paste dari blog u tau)& Cik Tuan Punye Blog Bunga Kat Taman Teman cakap :


1)menetap di Malaysia,ada blog, jadi follower ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~, boleh kan? :)
     - memang saya menetap di Malaysia sejak lahir lagi..hehe..boleh..boleh..jd follower..u follow I also  can?

2)buat satu entry, letak banner yang simple kat atas tu dalam entry anda. pada sidebar tak perlu.. kata simple kan?
      - memang simple..terima kasih ye kerana menyimplekan..=)
 
3)tak perlu tag kawan, nak tag pun takpe, dialu-alukan:)
     - oh..ni pun my bestie yang tagged..so thanx to her...Cik Tk..=)
 
4)tinggalkan ID FOLLOWER, LINK ENTRY ANDA kat komen ENTRY INI SAHAJA! (bahagian.. orang nak cakap)
    - oh..I will..InsyaAllah..=)
 
5)berakhir pada 10 April 2011, tak perlu lama-lama sangat.. tak lama kan?? :) 12.oo malam.. so,cepat!
     - sempat lagikan..harini baru 9 April 2011..hehehe
 
6)3 insan bertuah akan dipilih dengan khidmat Random org. 
     - Please pick me...pick me..pick me..please..kuikui=P
hadiah: ini 1st giveaway, so tak dapat bagi hadiah besaq-besaq sangat, TOPUP!!!:D

pemenang pertama:topup RM 30
pemenang kedua:topup RM 10
pemenang ketiga:topup RM 5

jika penyertaan menggalakkan, hadiah mungkin diupgrade..weee~ selamat bergiveaway semua!!
- Waaa...sonoknya...semuanya saya dah buat seperti syarat-syarat yang ditetapkan.hee..Ada can tak menang tak Cik Bunga Kat Taman Teman?hehehe..

2 comments:

fadwa daud on April 9, 2011 at 2:09 PM said...

salam dear akak:)
thank sebab join..
waa..bese kalau 1st time mst ada rezeki..nnt kita komplot ngan Random org. hehehe..
saya dah follow akak..wee~~:D
anyway,GUDLUCK FROM ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~!!

*sila cek nama dlm senarai peserta,takut tertinggal lak:)*

http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/03/senarai-peserta-1st-ga-2-tahun-bunga.html

zurainah on April 9, 2011 at 9:55 PM said...

yeke?hehe..sonoknye kalo betul..=)..thanx ye follow..akk dh cek..dah ade dah..thanx so much..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting