Apr 1, 2011

Ayam Penyet AP


Hi semua bloggers...hehe..yela semua yang baca kebanyakannya blogger kan..ekeke..just nak share..haritu, aku amik cuti bersama shafiz untuk bawa zafran ke hospital serdang-klinik ENT.kali ni nk cek telinga dia pulak lanjutan dari masa masuk ward tempoh hari. Dr. cek aritu..lepas cuci telinga tu..Dr kata yey!tak perlu cek lg...waa...aku n shafiz sungguh lega..Alhamdulillah..cuma tunggu yang untuk bulan 7 ni pulak camne..Harap-harap positifla hendaknya..Eh..oppss...tajuk tak sama dengan entri ek?saje..intro dulu..ekekeke..actually nak cerita, lepas kitorang pergi hospital serdang, menuju pulak ke pejabat developer perumahan..ada benda yang nk di sign.hehe..lepas tu..pergi cari makan di Giant, Nilai pulak..teringin makan Ayam Penyet..terus shafiz kata jom!..hahaha..nila nak tunjuk gambanya...sedap wei...lagi-lagi empal penyet tu...huhu.


1) sup ayam nak bagi zafran makan..tapi mak bapaknya yang makan..haha
2) air mango & yam....nyum..nyum..
3) haa..nila namany ayam penyet..huhu
4) yang ni pulok..empal penyet...uish..sodapnye eh..haha
5) last sekali budak yang susah nak mkn sekarang ni...aduih..pening kapla aku..
*
*
*
*
*
*

2 comments:

cik tk on April 1, 2011 at 6:30 PM said...

wahhh...sedapnye ayam penyet. i veri like.. kekeke

zurainah on April 4, 2011 at 7:57 AM said...

sedapkan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting