Mar 25, 2011

Earth Hour 2011


Jangan lupa offkan switch lampu..pada 26 Mac 2011(Sabtu)..dari jam 8.30 malam ke 9.30 malam.plug-plug semua tu sila bukak ye..off semua..hehe..ni sempena menyokong Earth Hour..yeah..seluruh dunia sokong kempen ini..InsyaAllah kami jua akan sokong..=).

Even pocoyo pun sokong Earth Hour..eh..kenapa tetiba cerita pasal pocoyo?sebab aku rasa pocoyo ni cute sangat..terpengaruh dengan anak sendiri..boleh tak macam tu?ahaaa..


oh..satu lagi nak cerita..semalam first time aku pergi beli makanan bawa tupperware.haha.ni sempena adanya haritu kempen alam sekitar kat ofis aku ni..rasa insaf juga sebab aku salah satu orang yang aktif menderma polisterine ke alam sekitar..hahaha..bangga la jugak sebab masa beli tu kan..ada adik-adik tu cakap.."waa..bagus kak buat macam tu..hehe..saya pun bawak kak (sambil tunjuk beg tepi dia tu)"..lepas tu ada kawan-kawan dia bisik-bisik sesama mereka "oh..esok kita kene bawak tupperware jugak ni"..hahaha..tp aku senyum jek..=)..moga amalan tupperware ini akan diamalkan.Selamat Beramal!=)

4 comments:

sulongbikung on March 28, 2011 at 4:45 PM said...

ina...bagusnya bwk tupperware!
ab ade gk beli ms student buat event aritu
tp slalu lupa bwk.hikhik ;)
bagus2.. ab pon nk apply jugak! =D

zurainah on March 28, 2011 at 5:07 PM said...

haha..b..arini kali kedua bwak tupperware g beli makanan..hehe..takpe b..slow..slow..hehe

HEMY on March 28, 2011 at 8:48 PM said...

aku nye earth hour tahun ni tak tau pn bila...tau2 dh lepas..9.30 dah baru tau...ahahahaa

zurainah on March 29, 2011 at 4:27 PM said...

hahaha..thn depan bole praktik lg..kihkih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting