Jan 20, 2011

Lamenye xupdate


Agak lame dh xupdate blog utk ankku sorang ni..yg rajin aku update blog aku jek..tu pun kalo ade mood..huhuh..at least sebln sekali ade la..blog ni..xdenye pun..rs cm ttp blog ni tp rs cm sayang lak pulak..hehe..biarjela dl..akan ibu pikirkan kemudia ye zafran..=)..

berbalik kpd zafran, sekarang budak ticit ni dh sethn 5 bln..wow..sekejapnyekan..dh besar ank ibu ni..dh bujang..=P..lehla ibu bg adik lg..manje sgt..huhu..skrg ni kalo xdpt ape yg die nak..melalak smpai dpt bende tu..aduh..pening aku..seb baik kitorg xajr die g kedai mainan lg.kalo tak..abisla..huhu..tp skrg die mmg ptng nmpk bola kt tv ke org tgh main kt luar ke...menjerit2 die..gol!gol!hahaha..pastu wat cm garang2 cm coach..kelaka betui..aku rs pengaruh ibu ayah die kot tgk Piala Suzuki arituh..wakakakaka..

satu lg..sekrg suke tgk video abc..tak abc..pocoyo..terlompat2 die bile dpt tgk..excited ms cite pocoyo tu start je..lame2 g main lain pulak..aiyak..zafran..zafran..hehe..mcm2..ha..satu lg ni skrg pantang kalo nmpk ayah die nk g keje time weekend ke...confirm nk ikut..serba salah ayahnye xkasi ikut..last2 my hubby bwak die g jenjln naik motor dl..brla g ofis..haiyoo..mcm2..ckp pun..adela ckit2...ma...pa..yg senang sekali sebut fish...nmpk gamba fish je...wish...wish...ala2 bunyi fishla tu konon2nye...ekekekekek..lawak2 betui..

2 3 arini pulak suke betui lmbt tdo..semlm lg best die tdo awal dlm kul 9..pastu 10 lebih bgun sampaila kul 1 lebih xtdo2 lg..huhu..smpai aku pun xsedar bile die tdo...siap tutup lampu lg..huh..xberkesan..main jek kejenye..ni skrg tgh tdo tu..br lpas mandi...selesala tu kot dh mandi..ngantuk sgt..terus tdo...hehe..

kla..tu saje setelah lame gile xupdate utk blog zafran ni..bye bye..Jumpe lg!!!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting