Jul 20, 2010

Surpriseee..!!!


bile tulis perkataan ni..teringt lak my hubby..kihkih..aritu my ofismate ade dpt adiah bunge dr hubby die sempena besday die...so balik tu aku ckpla kt my hubby "bang..td kt ofis..si polan dpt bla..bla..bla..."..pastu aku ckp "abg xmo wat surprise camtu ke kt sy"..wakakaakak..tak malu kan...hehehe..saje je aku test hubby aku ni..ngehngeh...pastu kan keesokan ari & seterusnye nye die dok ckp perkataan 'surpprise' dgn aku jek..die panggil aku..smbil wat memek muke 'Yang...surprise..hohoho'..huh..abg ni main2 la...kihkihkihkih..tp aku xdela mgharapkan sgt pun surprise tu..hehe..saje je bg 'hint' kt die..kahkahkah..

erm..satu ari tu..ms petang..my hubby kt nk g keje balik lpas anta kitorg balik umah..so..aku ok jela cam biase dok kt umah dgn zafran..ngehngeh..rupe2nye ade udang di sebalik mi...rupe2nye die bkn p ofis..tp die g somewhere tmpt yg aku xmo bgtau di sini..ngehngeh..pastu mlm tu aku tdo...n then tetiba aku rs kaki aku ni cam berat semacam...kihkihkih..bile aku bgn..hubby aku kt "SURPRISE...!!!!" ...hahaha..korang agk2la ape surprise tu..;p..terima kasih abg..;)..tidak terbalas surprise abg tu...ngeeeee..mode:happy..lalalalalalala..

Sebagai kesimpulan ;
kepada suami...hargaila isteri anda selalu..ngehngeh + pham2la kalo ade hint2 tu..kihkih..;p
kepada isteri..jgnla pndang harta benda saje (isnsaf..insaf..isk..isk..)...yg penting kite dpt pahala bile lyan suami dgn baik....ngeee...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting