Jun 1, 2009

mengantuk+excited+takut


hi..aku tgh ngantuk sgt2 ni..balik dr jb semlm pastu snggah bt kikir pastu singgah nilai..sampi umah kira2 kul 1 pg..adoi..ngantuknye..napela aku xamik cuti..tp asik cuti je...buhsanla pulak kt umah t..xkan nk tdo je..huhu..xpe2..lunch kang aku nk tdo kt surau..xtahan seh mata ni..ngantuk..ooo..aku dah nk masuk 8 bln..mnggu ni 31 minggu..baby pun makin kuat gerakannye..pastu die gerak2 perut aku pun mengeras..huhu..lasak btl sayang ibu dlm perut ibu ni..huhu..xlame lg Tok n Wan nak wat kenduri doa selamat kt bt kikir..hjg bln ni kot..tnggu Mak Teh balik dr kursus induksi ye..bolela wat skali dgn kakak ipar aku tu..huhu.

ooyee..aku nk ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Sarah Hejar Aliaa, Shaidatul Wahida, Siti Noorlida (sume ni ex-cosmate), Hazwani(ex-rumet) dan bakal pengantin baru Nora Jones..haha...bknla norazrinah + helmi...selamat la ye korang sume..Aku doakan korang kekal bahagia hinga hujung nyawa..cpt2 dpt ank..hehe..sonok wei..tp aku takut jugak menunggu saat2 itu..saat2 utk melahirkan seorang baby yg comel..comel?insyaAllah comel mcm aku..wakakakk..Aminn..

Kwn2..Doakan aku + shafiz tabah hadapi sume dugaan ni ye..mntk2 sume selamat..aku due bln 8..Dr kt 2/8..aku takut trawl je..akhir bln 7 tu deliver..huhu..aku plan nk bersalin di hospital serdang walaupun aku dgr2 pelbagai cite yg xbpe aku suke dgr ttn layanan hospital tu..tp xpela think positive sbb pelbagai versi cite yg baik n buruk aku dh dgr..tawakal jelah..mntak2 sume selamat..pastu InsyaAllah aku brpantang kt jb..huhu..bole manja2 dgn mak aku 2 bln..ngehngeh..tp ksian laki aku..tnggl sorang2 t..time pose lak tu..Moga2 die sentiasa dilindungi Allah sepjg ketiadaan aku..Amin..abg,jgn nakal2 tau..report kt dua2 mak t kalo wat hal..haha..;p

4 comments:

sulongbikung on June 1, 2009 at 11:58 AM said...

ab pon mitak dr rahaya wat booking kt hosp serdang.hihi..ingtkn nk hosp putrajaya.tp,xpe la..takut nnt emergency ke..dekat sket ;p
p/s: ab pon ngah cuak gak nih..ermmm

mizh yg dah tukar jadik mizl said...

ina dear.
mcm tak caya jek awk nak bersalin dah xlame lg. time is moving too fast.it's like mcm baru semlm jek awk kawen kan...tibe2 dah nak dpt baby.kekekeke.
nati,bsalin btau eh. hope i can visit u n ur baby. but no promises eh. skrg sgt bz.hukhukhuk
kawen nora pun mcm xdpt p bcos ive to attend meeting @ penang.
anyhoo...org doakan u n ur baby selamat :D smoga Allah merahmati awk & mudakan sume. take care :D n pls send my regard to shafiz :)

p/s: maaf. terbuat karangan lak dlm neh...hehehehe

zurainah said...

karangan xcukup 180 patah perktaan la da..hihi..ohoo..mizl tu ape pulak yer?jeng.jeng..hihi..oo.thanx da doakan kami.:).moga2 senang org nk bersalin t..berdebar2 tnggu ni..of cos pas bersalin t bgtau awk..xlupenye..huhu..:)..

p/s: jgn lupe bwak adiah utk baby lak t..harharhar..;p(xdela..gurau je..hihi)

mizl said...

mizl tu sbb kat opis baru nama dorang pggl org L. hehehe. sbb kat sane ada org sama nama. blh x camtu? huuu~ insya Allah, ada la nati adiah utk baby :D tunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting