Jan 8, 2009

10th weeks..


ai kwn2..hihi..mesti tgk blog aku pastu xupdate2 kan..cm biase maleh..hihi..ni saje update ckit..kihkih..ari selasa aritu g scan..pg2 lg dah g..huhu..kul 8.15 smpai..tp klinik xbukak lg, pastu g la bekfes dl skali tgk dah ramai seh klinik tuh..ibu2 mengandung suke g sana ek..ramai g checkup kt sana sbb ramai org kt dr rahayah tu bagus..so turn aku no-9..masuk2 je aku trus ckp dgn dr tu nk cek preknen mnggu ke-10..ngehngeh....dr tu pun trus scan..nmpkla jantung die berdegup2..nmpk mcm tgn pun ade..kepala die..rs sonok sgt tgk..excited sgt..eh2 dr tu tgn die ke..gerak2 tu.?sgt aktif die gerak2..huhu..kedudukan pun normal..alhamdulillah...huhu..automatik meleleh air mata shafiz..huhu..die kt sgt terharu..huhu..aku rileks je die lak yg sedih2..kihkih..die trharu dgn keajaiban Allah (mcm adeeb ckp kt aku..ngehngeh..)..balik dr ofis je trus kitorg frame gamba scan tu..hihi..t baby dah ade tnjuk kt die ni masa die dlm perut ibu die..ngehngeh..:)

6 comments:

sulongbikung on January 8, 2009 at 5:58 PM said...

alaaa...kiutnye shafiz nangis tgk baby...ab nk usha am plak nnt..blur ade la kut ;p

Maslina Zolkepli on January 9, 2009 at 5:19 PM said...

ina, check up kat mana?

SItI ZuRaINaH SaLaMaT on January 12, 2009 at 10:59 AM said...

kt pusat rawatan mesra mas..

SItI ZuRaINaH SaLaMaT on January 12, 2009 at 11:01 AM said...

we'll wait n see b..hihi

HEMY on January 16, 2009 at 4:28 PM said...

waaaa...tahniah...penny bakal jadi daddy....hebat dan efektif la penny.

tak sia2 wat byk ulangkaji..ahaha

SItI ZuRaINaH SaLaMaT on January 17, 2009 at 12:19 AM said...

thanx tabu..study dr semasa ke semasa(wat research dl)..huwahuwa..wei aku nk gambo yg ko amik ms kt bt kikir tu leh x?ade kt blog ko satu lg tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting