Jul 7, 2008


alhamdulillah..rezeki..

alhamdulillah..rezeki..kupanjatkan doa kesyukuran kepadaMu Ya Allah atas limpahan rezeki dariMu yg tidak terhingga..

sekarang saya dah rasa lega..shafiz & saya dah tetap kt upm walaupun berdasarkan diploma tp at least pintu rezeki Tuhan dah bukak satu..Terima kasih banyak2 Ya Allah lagi2 dlm bulan Rejab ni.Alhamdulillah...rezeki nk kawin kot org ckp..:)..mntk2la lepas kahwin dimurahkan rezeki lg..Amin..

Kla..kepada kawan2 sume nk bgtau ni aku& shafiz plan nk kawin bln November ni..InsyaAllah 15 atau 16 November bersanding disebelah perempuan di Taman Universiti, JB..Belah lelaki pulak 23hb November di Batu Kikir,N9..Belah laki ni sekali dgn abg shafiz tau..korang jgn terkejut lak t ade 2 pasangan pengantin..hehe..kad akn menyusul kemudian..Tunggu..

Erm..lg satu kitorg mungkin nikah awl dr tarikh persandingan,maybe pertengahan syawal coz abg aku as wali said senang2 nikah awl & maybe InsyaAllah aku nikah di masjid putrajaya..sbb adik beradik aku ramai yg kt cni..so cume mak aku je la trun kl..lg satu family shafiz pun dah dekat cni.so bnykla yg menjimatkan dr segi, masa dll..ni kitorg plan je tau..ape2 t kitorg bgtau..Tunggu lg...hehe

erm..ape lg ek?oo..skrg ni aku bz cr brang hantran..tp dah settle dah la..beli nye jela..hias2 sume xwat lg..pasni nk g anta bj nikah lak kt kajang (kwn2 ktne kedai yg bagus ek jahit bj nikah ni?bg cadangan ckit)..pastu pelamin belah pompuan dah settle..belah laki aku balik bt kikir next week settlekan belah laki plak..kad xtempah lg utk belah pompuan..belah laki sekali dgn abg shafiz..hehe..erm..pasni nk plan lak nk hias2 hantaran camne..pastu nk beli doorgift lg..mcm2 lg la..

tp perkara yg paling penting sekali aku xwat lg mcm pasangan2 yg lain..g ujian HIV..g isi mcm2 borang yg aku xtau borang ape kene isi..hehe..so kwan2 yg berpengalaman tlg bgtau prosedur2 yg sepatutnya aku wat sebelum kami diakadkan..:)

setakat ni tu jela kot..kalo korang tertanye2 bila la aku nk kawin..hehe..the answer as above..doakan kesejahteraan & kebahagiaan kami yer..Amin..:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting