Jul 18, 2008


Cite Terkini..

ai..lame xupdate..xberkesempatan r..bnyk keje n aku mlas..hehe..nk cite pe ek?ooo..persiapan?hmm..belah shafiz dah settle..belah aku ni ha xsettle lg..tarikh xtetap lg..pyahla..nk wat time ni nk wat time tu xleh..adoi..pening..dan bnyk gile godaan2 syaitan yg meghasut diriku time2 mcm ni.nk wat mcm nila nk wat mcm tula..ikut2 org..woishh..bahaya tol...pelamin n solekan dah tmpah..tp kitorg xdecide lg tema warna ape utk belah aku..cube korang cdangkan ckit..aku xnk warna biru, hijau, purple, krim, putih, merah..haha..sbb belah shafiz dah tema warna krim,putih n merah..kad dah ditempah..tp tu r msalahnye..tarikh xtetap lg..poning kepala den..haha..ntah2 tarikh dipercepatkan lg x?jeng..jeng..hahah..hmm..ape lg ek?hantaran?brang2 dah beli..cume xhias je lg..xtau r nk hias cmne..xpk lg nk hias camne..aku slalu gak tgk cth2 kt tenet tu..cantek2..tp nk wat xreti..haha..xpe2 take time...

camne pun aku kene jimat2 gak belanja ni..mmg kahwin sekali dlm seumur hidup..tp lpas kahwin nk hidup gak kan..hidup bersama..dua org lak tu..tu r aku pk ape yg kami mampu jela kami buat..aku ni bknla org senang pun..ank yatim lak tu..hmm..kekdg sedih gak bile teringtkan abah sbb time2 mcm ni aku mmg perlukan abah sgt2..:(..at least ade ketua keluarga yg membantu aku dlm persiapan majlis.aku ksian kt mak aku..sorang2 kt sana..xkan aku nk hrapkan mak aku handle sorang2..ksian die..susah gak xde famili yg ramai..xpela..t aku nk ank ramai..haha..senang bile aku time tua t n hopefully sume anak2 tu menjd 'org'..haha..tp xpela it's fate..aku kene tabah mengahadapi sume ni...nasib baikla ade shafiz..bolela aku luahkan kt die..susah ati gak die kalo mcm ni..sbb yg nk kawin kitorg bkn org lain..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Part Of Memoirs Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting